Tijdens een vakantie Içmeler stapt u een idyllisch plaatje binnen van een diepblauw gekleurde baai, groene heuvels en een wit zandstrand. Om de vele kanaaltjes met houten bruggen en dobberende bootjes niet te vergeten. Içmeler is een rustige badplaats op steenworp afstand van Marmaris. Hier kunt u in alle rust genieten van een luxe All Inclusive vakantie. Of de dolmuş instappen voor een bezoek aan het middeleeuwse Kasteel van Marmaris.

Een rustige zonvakantie in het idyllische Içmeler

Tijdens een vakantie Içmeler kunt u in alle rust genieten van een luxe zonvakantie aan de Lycische Kust in Turkije. Omdat de meeste toeristen kiezen voor het naastgelegen Marmaris is het in Içmeler nog lekker rustig. Zo kunt u op uw gemak genieten van het idyllische landschap van deze kuststad. Diepblauw water van de Middellandse Zee, wit zand van Içmeler Beach en groene heuvels versieren de baai van Içmeler. De luxe All Inclusive hotels die uitzicht bieden op de baai maken het decor compleet. Maar ook het centrum van Içmeler is dankzij de kanaaltjes, houten bruggen en dobberende bootjes schilderachtig te noemen. Vooral in de avonduren, als de lampen van de terrassen aan worden gezet, is het hier genieten tijdens de vakantie.

De bezienswaardigheden van Marmaris

Tijdens een vakantie Içmeler kunt u met de dolmuş een bezoek brengen aan de bruisende badplaats Marmaris. Deze stad laat zich kenmerken door de luxe jachthaven waar cruiseschepen en indrukwekkende zeilboten voor anker liggen. En vanuit 'Netsel Marmaris Marina' zult u ook het middeleeuwse kasteel zien staan. Via een steile trap kunt u het kasteel van Marmaris bezoeken en de vele beelden en de fontein op de binnenplaats van dicht bij bekijken. Uitrusten na deze culturele excursie? In het luxe hotel in Içmeler is het goed toeven bij het zwembad en op de loungebanken in de groene tuin. Zo kunt u tijdens de zonvakantie nog even luieren, voordat het diner met Turkse 'mezzes' wordt opgediend. 

Verfijn uw keuze
4 vakanties Içmeler
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Afstand tot strand
Afstand tot luchthaven
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,3
13 beoordelingen Vakantie Turkije Içmeler door reizigers van Kras