Hotel Marbas is een all inclusive-resort. Tijdens uw vakantie worden alle maaltijden verzorgd en alle voorzieningen om een fijne vakantie te hebben, zijn aanwezig. Geen overdreven luxe, maar een vriendelijk en degelijk hotel.

Marmaris en omgeving ontdekken vanuit Hotel Marbas
Het hotel ligt in het centrum van Içmeler en op ongeveer acht kilometer van het centrum van Marmaris.
Marmaris is een grote badplaats, gelegen aan de Lycische kust ter hoogte van het Griekse eiland Rhodos. Het ligt aan een mooie baai in een groen, bergachtig gebied. De kustlijn is grillig en ruig, met schiereilandjes en prachtige baaien.
Op de boulevard kunt u heerlijk wandelen langs het water, de winkeltjes en terrasjes. Marmaris heeft een authentiek centrum met een jachthaven. Het centrum wordt gedomineerd door de 16e eeuwse citadel, met daar omheen smalle, steile staatjes en steegjes. Er is een bruisend uitgaansleven dat vooral bij jongeren populair is.
Er zijn ook mogelijkheden om interessante uitstapjes te ondernemen vanuit Hotel Marbas. Op ongeveer 80 kilometer vindt u Kaunos bij het stadje Dalyan, ooit een grote stad, zowel in de Perzische tijd als in de Griekse tijd. Heel bijzonder zijn de uit rotsen gehouwen Lycische graven die stammen uit de periode van een paar eeuwen voor Christus. Op de rivier de Dalyan kunt u een mooi boottochtje maken en een warm en zwavelrijk modderbad nemen. Met een beetje geluk treft u de Cereta Cereta schildpadden, die bijna een meter groot kunnen worden.

Hotel Marbas: mooi en goede service
De Hotel Marbas is een drie sterrenhotel dat sinds kort in het Kras-programma is opgenomen. De eerste klantwaarderingen zijn gematigd positief, gemiddeld een zeven. Reizigers zijn vooral te spreken over het eten en de ligging.

Uw Kras-vakantie met Hotel Marbas
De kamers in de Hotel Marbas zijn standaard voorzien van airco, tv, koelkastje en een (huur)kluisje. De kamers hebben alle een balkon of terras en een badkamer met bad/douche, en toilet.
Het hotel beschikt over een prima buffetrestaurant.
Bij het hotel is een buitenzwembad met zonneterras en een apart badje voor kleine kinderen. In het hotel is een kapsalon. Het hotel heeft een eigen strandje aan de baai van Içmeler.
De combinatie Kras en Hotel Marbas staat voor een fijne vakantie!

Meer informatie?
Als u nog vragen heeft over deze of andere bestemmingen van Kras, kijkt u dan bij de veelgestelde vragen. Of neem voor uw vragen contact op met één van onze medewerkers van de Servicedesk.

Verfijn uw keuze
1 Zonvakantie
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Land
Soort vakantie
Soort Zonvakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Afstand tot strand
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.