In de Turkse badplaats Ölüdeniz stapt u het paradijselijke decor van de Blue Lagoon binnen. Deze lagune is wereldberoemd vanwege de gelijknamige film en kent poederwitte stranden, azuurblauw water en groene heuvels. U kunt hier tijdens de vakantie Ölüdeniz niet alleen luieren maar ook wandelen door het natuurgebied van Babadag. Kleurrijke orchideeën, cederbomen en paragliders vormen het decor. Vanuit het All Inclusive hotel bent u er zo.

Het paradijs in de Blue Lagoon

Het paradijselijke filmdecor van de Blue Lagoon ligt aan uw voeten tijdens een vakantie Ölüdeniz. Deze rustige Turkse badplaats ligt aan de Lycische kust en dankt zijn gezicht aan de groene heuvels, parelwitte stranden en de lagune met azuurblauw water. De Blue Lagoon wordt dankzij de idyllische omgeving zelfs gezien als een van de mooiste stranden ter wereld. Het is niet voor niks dat de gelijknamige film met Brooke Shields hier is opgenomen. Zet tijdens een vakantie in Ölüdeniz vanuit het luxe All Inclusive hotel van Kras zeker eens koers naar de lagune. Overigens staat het hotel aan Belcekiz Beach. Dit poederwitte strand ligt aan de Middellandse Zee en loopt door tot in de Blue Lagoon.

Het kleurrijke natuurgebied van Babadag

Vanwege de ligging aan het natuurgebied van Babadag is Ölüdeniz een ideale bestemming voor natuurliefhebbers. Vanuit het luxe hotel in Ölüdeniz loop je zo de groene omgeving binnen. Kleurrijke orchideeën, cederbomen en eucalyptus-bomen vormen het decor. En vergeet ook de vele paragliders niet. De 1.969 meter hoge Babadag berg is erg geliefd bij paragliders over de hele wereld. Bijkomen van de wandeling doet u tijdens een vakantie Ölüdeniz op de Denizpark boulevard. Deze promenade loopt langs het Belcekiz strand en kent gezellige terrassen en juwelierswinkeltjes. Vanwege het uitzicht op de Middellandse Zee is het hier tijdens zonsondergang goed toeven.

Verfijn uw keuze
1 vakantie Ölüdeniz
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Afstand tot strand
Afstand tot luchthaven
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,9
9 beoordelingen Vakantie Turkije Ölüdeniz door reizigers van Kras