Vakantie Selimiye - Luxe maar voordelige hotels aan zee!

Groene heuvels, pijnbomen en zonnige stranden vormen het decor van Selimiye dicht bij Marmaris

Op een uur rijden van de Turkse stad Marmaris ligt het paradijselijke dorpje Selimiye. Groene heuvels vol amandel- en pijnbomen en een azuurblauwe baai vol dobberende zeilboten vormen hier het decor. Rustzoekers zullen zich helemaal thuis voelen tijdens een vakantie Selimiye. Het luxe hotel van Kras beschikt over een drijvend zonneterras waar u kunt luieren. Of trek de wandelschoenen aan en volg de Carian Trail naar de antieke stad Hydas.

Het paradijselijke decor van Selimiye

Het Turkse dorpje Selimiye is een paradijs op aarde voor rustzoekers. Het dorp ligt op een uur rijden van de stad Marmaris in een groene omgeving van amandel- en pijnbomen. Glooiende heuvels en een azuurblauwe baai vol dobberende zeilboten maken het decor compleet. Bij Kras verblijft u tijdens een vakantie Selimiye in een luxe hotel direct aan de Middellandse Zee. Het hotel beschikt zelfs over een drijvend zonneterras in zee. Langs de baai van Selimiye bevinden zich vele restaurants waar u tijdens zonsondergang proeft van verse visgerechten. En met de huurauto kunt u op excursie naar Marmaris. Bij Kras verblijft u ook tijdens een singlereis strand & cultuur Turkije in Selimiye.

Via de Carian Trail naar Hydas wandelen

Trek de wandelschoenen maar aan, want tijdens een vakantie Selimiye kunt u een deel van de Carian Trail wandelen. Deze panoramische route van in totaal 800 kilometer wordt gezien als het best bewaarde geheim van Turkije. Antieke steden, herderspaden en geurige struiken vormen het decor. Vanuit Selimiye kunt u naar de antieke stad Hydas lopen. De stad uit de Hellenistische tijd laat zich kenmerken door oude stadsmuren, bastions, kloosters en een theater die overgroeid zijn met bomen en struiken. Alsof u de filmset van Indiana Jones binnen stapt. Vanaf hier heeft u een weids uitzicht op de baai van Selimiye.

1 vakantie naar Selimiye gevonden
Turkije
v
Selimiye
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Continent
Europa(1)
Land
xTurkijev
SAlle landen
Streek
Plaats
xSelimiyev
Soort vakantie
Rondreis(1)
Singlereis(1)
Zonvakantie(1)
Vervoersoort
Inclusief vlucht(1)
Luchthaven
Amsterdam(1)
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
6-9 dagen(1)
Klantbeoordeling
7 en hoger(1)
6 en hoger(1)
Accommodatie Type
Hotel(1)
Aantal sterren
3 sterren(1)
Afstand tot centrum
< 250m(1)
< 1km(1)
< 2km(1)
< 5km(1)
Afstand tot strand
Direct(1)
< 500m(1)
< 1km(1)
< 2km(1)
Doelgroep
Singles: alle leeftijden(1)
Budget p.p.
€ 400 - € 599(1)
€ 600 - € 799(1)
€ 800 - € 999(1)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

7,8
Beoordeling Vakantie Turkije Selimiye door reizigers van Kras
Gebaseerd op 12 reviews