Vakantie Sorgun: een luxe zonvakantie in Turkije

Vakantie in Sorgun betekent een heerlijke strandvakantie met een all inclusive resort als basis. U hoeft zich hier alleen maar om uw rust te bekommeren. En u kunt tijdens uw vakantie in Sorgun het strand afwisselen met leuke uitstapjes in de nabije omgeving van Sorgun.

Vakantie in Lara: luxe in Turkije
Sorgun ligt vijf kilometer oostelijk van Side. Het is een kleinschalige badplaats aan wat ook wel de Rivièra van Turkije wordt genoemd. Ook hier vindt u alle voorzieningen en mogelijkheden om uw vakantie tot een succes te maken.

De Turken zijn gastvrij en gericht op service. Kinderen hebben altijd nog een streepje voor. Kumköy is daarom ook prima geschikt om met de kinderen op vakantie te gaan. Er zijn mooie zwembaden en speelgelegenheden bij de resorts. In de resorts zijn ook entertainment-programma’s en er zijn facaliteiten om te sporten.

Ontdek Sorgun en omgeving
Zo’n vijf kilometer westwaarts richting de kust ligt het mooie havenplaatsje plaatsje Side. Hier vindt u ook de goed bewaarde resten van het Romeinse Side. Het centrum van de oude stad ligt voornamelijk op het schiereiland, maar kleinere resten uit de Romeinse tijd vindt u overal in de stad. Onder andere een Romeins theather en resten van een tempel gewijd aan Apollo zijn hier te zien.

Een leuk uitstapje naar de natuur is de Manavgat, zowel de rivier als de stad heten zo. Met name stroomopwaarts, ten noorden van de stad, biedt de rivier mooie watervallen en een prachtige groene rivieroevers. Als u wilt kunt u een mooi boottochtje over de Manavgat-rivier maken. Het is een mooie turkooizen rivier die ontspringt uit één bron. In het stadje Manavgat is op maandagen een leuke markt te bezoeken.

Vakantie Sorgun met Kras
In Sorgun zijn alle hotels en resorts uitgerust met een all inclusive arrangement. U boekt uw vakantie inclusief eten en drinken in het hotel of resort en u kunt vrijelijk gebruik maken van alle voorzieningen. In de resorts zijn sport- en relax-voorzieningen. De resorts van Sorgun zijn fraai gelegen tussen de pijnbomen.

Voor de snelle beslissers die extra voordelig op vakantie willen: kijk bij de last minute vakanties Sorgun.

Lara en andere bestemmingen van Kras
Kras heeft ook vergelijkbare all inclusive bestemmingen in andere landen in het programma. Kijkt u daarvoor ook eens bij de all inclusive vakanties van Egypte of Griekenland.

Meer informatie?
Heeft u nog vragen over het aanbod van Kras, kijk dan eens of het antwoord bij de veelgestelde vragen staat. Uiteraard kunt u voor verdere informatie ook contact opnemen met de service desk van Kras. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Verfijn uw keuze
1 vakantie Sorgun
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Afstand tot strand
Afstand tot luchthaven
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,7
67 beoordelingen Vakantie Turkije Sorgun door reizigers van Kras