Vakantie Torba - Rustige strandvakantie aan Turkse oostkust

Rustige kustplaats dicht bij het levendige Bodrum direct aan de Egeïsche Zee

In het Turkse dorpje Torba geniet u van een rustige zonvakantie. Torba ligt aan de rand van Bodrum aan een azuurblauwe baai van de Egeïsche Zee. Groene heuvels vol olijfbomen en eucalyptusplanten maken het idyllische decor compleet. Bij Kras verblijft u tijdens een vakantie Torba in een luxe hotel met uitzicht op de baai. Geniet van de zon op het parelwitte zandstrand of vaar met een traditionele gület naar de bruisende haven van Bodrum.

Ontspannen in het idyllische Torba

Aan de rand van de historische stad Bodrum ligt het Turkse kustplaatsje Torba. Rustzoekers zullen zich helemaal thuis voelen tijdens een vakantie Torba aangezien het pittoreske dorp nog onontdekt is. Het luxe hotel van Kras wordt omgeven door groene heuvels, olijfbomen en eucalyptusplanten. Maar vanuit het zwembad heeft u ook een panoramisch uitzicht op de Baai van Torba. Azuurblauw water en een parelwit strand geven de Baai van Torba zijn idyllische gezicht. De ideale plek voor een rustige zonvakantie. Loop vanuit het All Inclusive hotel ook eens naar het traditionele haventje van Torba om met een gület (houten zeilboot) een boottocht te maken over de Egeïsche Zee.

Een uitstapje naar de haven van Bodrum

Voor een bruisende dag moet u in de stad Bodrum zijn. Vooral de haven van Bodrum is een toeristische trekpleister. Witte huisjes, smalle straten en gezellige terrassen aan de ene kant. En aan de andere kant de middeleeuwse Petrusburcht. Daartussenin liggen luxe zeiljachten en imposante cruiseschepen op het azuurblauwe water te dobberen. Cultuurliefhebbers kunnen tijdens een vakantie Torba het kasteel van Bodrum bezoeken en wapens van ridders bewonderen. Maar ook glaswerk uit de Romeinse tijd bekijken. In de avonduren neemt u plaats op een van de terrasjes in de haven van Bodrum om van Turkse baklava en thee te proeven.

Verfijn uw keuze
3 vakanties Torba
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Afstand tot openbaar vervoer
Afstand tot strand
Afstand tot luchthaven
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,6
17 beoordelingen Vakantie Turkije Torba door reizigers van Kras