In het Zuid-Afrikaanse Knysna komt een idyllische ansichtkaart tot leven. Knysna wordt gezien als een van de mooiste dorpjes van de Garden Route en laat zich kenmerken door de lagune. Azuurblauw water, dobberende zeilbootjes en groene bergen vormen het uitzicht vanaf Knysna Heads. Maar tijdens een vakantie Knysna is het ook in de haven goed toeven. Aan de houten promenade bevinden zich vele restaurants die 's avonds sfeervol verlicht worden.

Het schilderachtige decor van Knysna

Een van de meest schilderachtige kustplaatsen aan de Zuid-Afrikaanse Garden Route is Knysna. Dit dorp dankt zijn gezicht vooral aan de azuurblauwe lagune met de dobberende zeilboten. Maar ook de groene Outeniqua-bergen, sfeervolle haven en luxe villa's geven Knysna zijn idyllische gezicht. Tijdens een vakantie Knysna kunt u vanaf Knysna Heads uitkijken op de lagune en de omliggende rotsen. Maar ook Knysna Waterfront zal het goed doen op vakantiefoto's. De houten promenade en vele (vis-)restaurants worden in de avonduren verlicht. Als de lichtjes van de aanwezige zeilboten dan ook nog aan worden gezet, ontvouwt zich een romantisch plaatje tijdens de reis!

Ontdek de lagune van Knysna

Vanwege de groene bergen is wandelen een geliefde bezigheid in Knysna. Vooral in Knysna Forest met de eeuwenoude Cape kastanje lopen verschillende wandelroutes. Kies tijdens een vakantie Knysna bijvoorbeeld voor de 10 kilometer lange Kranshoek Coastal Trail die langs de kustlijn van de Indische Oceaan loopt. Misschien spot u tijdens de hike zelfs wel walvissen en olifanten. Vanwege de ligging aan de kust is Knysna ook een ideale plek voor het beoefenen van watersporten. Huur eens een kano voor de tocht door de lagune en ontdek verborgen strandjes met hagelwit zand. Of stap tijdens zonsondergang aan boord van een zeilboot voor een adembenemende boottocht. Bent u klaar voor dit paradijselijke decor tijdens een voordelige vakantie Zuid-Afrika van Kras?

Verfijn uw keuze
7 vakanties Knysna
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,5
497 beoordelingen Vakantie Zuid-Afrika Knysna door reizigers van Kras