Vakantie Krugerpark: het mooiste wildpark ter wereld

Op vakantie naar Zuid-Afrika mag een bezoek aan het Krugerpark niet ontbreken. In dit unieke wildreservaat treft u alle grote wilde dieren in hun natuurlijke habitat.

Vakantie Krugerpark: fascinerende natuur
Het Krugerpark bevindt zich in het noordoosten van Zuid-Afrika. Het is het grootste en beroemdste wildpark ter wereld. Het park beslaat een oppervlak zo groot als de helft van Nederland. U begrijpt dat u daar niet snel uitgekeken raakt. In het Krugerpark zijn kampen gemaakt en alleen daar kunt u uit de auto stappen en bijvoorbeeld picknicken. Dat is niet voor niets! Want daarbuiten treft u the big five: de leeuw, de buffel, de olifant, het luipaard en de neushoorn. De olifanten-populatie is de grootste ter wereld, zo’n 14.000. Maar naast de grote vijf ziet u de zebra, de impala, de krokodil, de giraffe, te veel om op te noemen! En zeer veel bijzondere vogels, zo’n 500 soorten.

U kunt op eigen gelegenheid een safari maken met een huurauto, maar u kunt ook met een ervaren ranger op safari gaan. Die weten toch vaak beter de dieren te spotten.
Vakantie Krugerpark en verdere Zuid-Afrikaanse avonturen

In de omgeving van Krugerpark vindt u ook Swaziland en Zululand. Beide landen hebben nog traditionele Afrikaanse gemeenschappen. Ook hier vindt u unieke natuurreservaten met onder andere in Zululand, iSimangaliso Wetland Park, een kustreservaat met een prachtig duingebied en een enorm moerasland erachter. Hier zijn veel nijlpaarden. Landinwaarts vindt u een merengebied, waarvan het St Lucia Meer de grootste is. Hierop kunt u een prachtige boottocht maken om het nijlpaard, de krokodil en tal van vogelsoorten te zien, onder andere de pelikaan en de visarend.
Een uniek extra attractie is de mogelijkheid om Afrikaans te praten met de Zuid-Afrikanen. Met een beetje moeite kunt u zich nog verstaanbaar maken en ook de -in onze oren- archaïsche taal verstaan. Vakantie in de Nasionale Krugerwildtuin is zonder meer een belevenis.

Vakantie Krugerpark met Kras
Vakantie naar het Krugerpark is een onderdeel van de rondreizen die Kras voor u heeft samengesteld. Er is de mogelijkheid om een fly drive vakantie te boeken. Deze reisvorm biedt u de vrijheid van een eigen huurauto en het gemak van de door Kras geregelde accommodatie.
De vakantie Krugerpark is altijd met Nederlandssprekende reisleiding. En de prijs-kwaliteitverhouding van de reizen is van oudsher prima.

Meer informatie?
Heeft u nog vragen over het aanbod van Kras, kijk dan eens of het antwoord bij de veelgestelde vragen staat. Uiteraard kunt u met uw vragen ook contact opnemen met een van de medewerkers van de servicedesk. Zij staan u graag te woord.

Andere bestemmingen van Kras
En alvorens een keuze te maken kunt u ook kijken bij andere vakanties naar verre landen met even sensationele vakanties, zoals Indonesië en Thailand.

Verfijn uw keuze
11 vakanties Kruger Park
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Fly-drive Spot de Big Five
Fly-drive Spot de Big Five
  • Verblijf in lodges voor die 'Out of Africa' ervaring
  • Incl. vele activiteiten: o.a. bushwalks en jeepsafari's
  • Verken de ongerepte wildparken in het noorden
  • 16 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum24-09-2019
Reisduur16 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf3107
GK
8,5
557 beoordelingen Vakantie Zuid-Afrika Kruger Park door reizigers van Kras