Een van de beste manieren om de wilde dieren van Zuid-Afrika te bekijken is tijdens een vakantie St. Lucia. Dit kustplaatsje aan de oostkant van Zuid-Afrika staat bekend om zijn grote populatie krokodillen en nijlpaarden. De kans is dan ook erg groot dat u deze dieren kunt zien zwemmen tijdens een boottocht door het iSimangaliso Wetland Park. Maar u kunt ook een safari maken in het Umfolozi-Hluhluwe wildpark en de Big 5 spotten.

De wilde inwoners van St. Lucia

Tijdens een vakantie St. Lucia kunt u oog in oog komen te staan met de wilde dieren in Zuid-Afrika. St. Lucia is een stadje aan de oostkust van Zuid-Afrika dat bekend is om zijn grote populatie krokodillen en nijlpaarden. Tijdens een boottocht door het iSimangaliso Wetland Park is de kans dan ook erg groot dat u deze dieren spot. De meren die hier liggen hebben niet voor niks namen als 'Crocodile Pool' en 'Hippo Pool'. Wist u trouwens dat de nijlpaarden 's avonds regelmatig door het centrum van St. Lucia lopen? Het is dan ook aan te raden om de korte afstand van de lodge naar de restaurants met de huurauto af te leggen. Overigens kent St. Lucia ook verlaten zandstranden waar u tijdens een rondreis Zuid-Afrika kunt bijkomen van alle indrukken.

Op safari in het Umfolozi-Hluhluwe National Park

Omdat St. Lucia nabij het Umfolozi-Hluhluwe wildpark ligt kunt u tijdens de rondreis Zuid-Afrika hier de Big 5 spotten. Waar het Krugerpark wordt gezien als het bekendste natuurgebied van Zuid-Afrika, wordt Umfolozi-Hluhluwe gezien als het mooiste wildpark. De zandwegen glooien hier door dichte bossen, droge bushvelden en uitgestrekte savanne's. Om de graslanden, bergen, steile kliffen en de Hluhluwe-Rivier niet te vergeten. Tijdens een vakantie St. Lucia kunt u in het Hluhluwe National Park een safari maken per open jeep of per boot. En u kunt hier onder leiding van een gids zelfs door de natuur wandelen. Misschien spot u wel leeuwen, olifanten of de met uitsterven bedreigde witte neushoorn. Houd uw fototoestel maar gereed tijdens een vakantie St. Lucia.

Verfijn uw keuze
6 vakanties St. Lucia
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,5
272 beoordelingen Vakantie Zuid-Afrika St. Lucia door reizigers van Kras