Reis tijdens een cruise met Kras naar middeleeuws Visby. De hoofdstad van het Zweedse eiland Gotland is een waar openluchtmuseum. Bezoek tijdens een vakantie Visby de Visborg Slottet en struin over de eeuwenoude stadsmuur. Laat het Gotland museum u meenemen door de geschiedenis van het eiland en shop in het gemoedelijke centrum van Visby. De perfecte afsluiter van een vakantie Visby is de Gotlandse specialiteit Saffranspannkaka.

Vakantie naar middeleeuws Visby

Reis door de tijd tijdens een vakantie Visby. Deze historische stad in het noordwesten van het Zweedse eiland Gotland neemt u terug naar de middeleeuwen. Het elegante cruiseschip legt tijdens een cruise Visby aan in de haven. Vanuit hier bezoekt u met gemak alle bezienswaardigheden uit de gouden tijd van deze stad. Ontdek tijdens een vakantie Visby bijvoorbeeld de kasteelruïne Visborg Slottet. Ooit een machtig middeleeuws fort, tegenwoordig staan er slechts delen overeind die toch bijdragen aan de charme van Visby. Een ander bouwwerk dat een grote bijdrage levert hieraan is de eeuwenoude stadsmuur met zijn vele poorten. Struin tijdens een vakantie Visby over en langs deze oude muur en geniet van vergezichten over de stad en zijn omgeving.

Reis door de tijd in Visby

Vanaf de muur kunt u koers zetten richting de Visby Domkyrka. De puntige zwarte torens van deze 12e eeuwse kathedraal steken boven zijn omgeving uit en contrasteren met de lichtgrijze stenen. De reis door de tijd maakt u compleet met een bezoek aan het Gotland museum tijdens een vakantie Visby. Hier vindt u artefacten die u door de geschiedenis van het eiland nemen, beginnend in het stenen tijdperk. Tijdens een vakantie Visby kan de shopliefhebber zijn hart ophalen in het gemoedelijke centrum met talloze antiekwinkeltjes en moderne kledingwinkels. Vervolgens geniet u in een restaurant of café van Saffranspannkaka voordat u weer aan boord stapt op het cruiseschip. Deze Gotlandse specialiteit wordt geserveerd met room en dauwbramen. Dat is pas genieten tijdens een vakantie Visby.

Verfijn uw keuze
3 vakanties Visby
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Rederij
Schip
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.