Vliegreis Costa Rica - Een onvergetelijke ontdekkingsreis

Natuurliefhebbers kijken de ogen uit in Costa Rica

Na een vliegreis Costa Rica wacht een ontdekking met tropische regenwouden, watervallen, witte stranden en het kleurrijke dierenrijk. Dit land in Centraal-Amerika staat niet voor niks bekend om zijn indrukwekkende natuur. Na een vlucht naar Costa Rica kunt u het land verkennen per boot en de schildpadden in het Tortuguero Nationaal Park bekijken. Of ga de cowboys achterna en maak een paardrijtocht door Rincón de la Vieja.

De idyllische natuur van Costa Rica

Brengt u een vakantie graag door in de natuur? Dan zult u zich helemaal thuis voelen na een vliegreis Costa Rica. Dit land in Centraal-Amerika staat bekend om zijn mistige regenwouden, idyllische watervallen, vulkanen en mangroves. De geluiden van de toekans, brulapen en fel kleurige kikkers maken het plaatje compleet. Na een vliegreis naar Costa Rica kunt u het land verkennen tijdens een rondreis per bus. Of per boot. Zo is het Tortuguero Nationaal Park in het oosten van het land alleen per boot te bereiken. In dit park kunt u tijdens een boottocht door het regenwoud de zonnestralen door het bladerdak zien schijnen. En vergeet de schildpadden niet. Tortuguero is dé plek waar de groene, reuze schildpad aan land komt om te broeden. Tijdens een nachtexcursie kunt u deze bijzondere dieren van een afstandje zien broeden en nestelen.

Als cowboy door Rincón de la Vieja

Avonturiers kunnen na een vliegreis Costa Rica het land ook per paard ontdekken. Net als de cowboys die in de regio Rincón de la Vieja het vee hoeden. Rincón de la Vieja ligt in het noorden van Costa Rica en herbergt uitgestrekte graslanden, bossen met woudreuzen, vijgenbomen en vulkanen. De sabaneros (de lokale cowboys), de grazende koeien en de paarden maken het gebied compleet. Na een vlucht naar Costa Rica kunt u in Rincón de la Vieja bijkomen in een van de thermale baden. Deze baden liggen aan de voet van een 1 miljoen jaar oude vulkaan en de vulkanische modder zou een helende werking hebben. De perfecte plek om uit te rusten na een vliegreis naar Costa Rica.

Uitrusten op de stranden van Tamarindo

Uitrusten tijdens een vakantie Costa Rica kunt u ook doen op een van de paradijselijke stranden. Het land staat bekend om zijn ongerepte jungles waar aan het uiteinde vaak tropische stranden schitteren. Denk aan hagelwit zand, wuivende palmbomen en azuurblauw water. Zo kunt u bij Kras kiezen voor een verblijf in Tamarindo. Deze bruisende badplaats ligt in het noordwesten van Costa Rica en laat zich vooral kenmerken door het wit kleurige Tamarindo Beach, vele surfers en goede restaurants. Overigens ligt Tamarindo aan de Matapalo rivier waar u tijdens een boottocht roze lepelaars en pelikanen kunt bewonderen.

Verfijn uw keuze
4 vakanties Costa Rica
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,3
147 beoordelingen Vliegreizen Costa Rica door reizigers van Kras