Vliegreis Frankrijk - Vlieg naar het zonnige Frankrijk

Vlieg naar het zonnige Frankrijk en ontdek een beeldige natuur en luxe badplaatsen

Hagelwitte stranden en mondaine badplaatsen aan de Côte d’Azur. Paarse lavendelvelden en wijngaarden in de Provence. En historische steden op het eiland Corsica. Geen wonder dan Frankrijk een veelzijdig en favoriet vakantieland is. U kunt tijdens een van de vliegreizen Frankrijk de auto laten staan en u per vliegtuig laten vervoeren. De benen strekken doet u flanerend over de boulevard van Cannes, fietsend langs de Gorges du Verdon of tijdens een wandeling in Ajaccio op Corsica.

Een luxe zonvakantie aan de Côte d’Azur

Kies dit jaar voor een vliegvakantie Frankrijk en ga de jetset achterna aan de Côte d’Azur. Deze kuststrook in het zuiden van Frankrijk kent hagelwitte stranden, verborgen baaien en mondaine badplaatsen als Monte Carlo, Monaco en St. Tropez. De baaien met het azuurblauwe water van de Middellandse Zee maken het decor van de Côte d’Azur compleet. Geen wonder dat filmsterren en modellen hier graag op een luxe jacht vakantie vieren. Tijdens de vliegreis Frankrijk vliegt u binnen ongeveer 1,5 uur vanuit Amsterdam naar de Côte d’Azur waar u verblijft in een hotel in Le Cannet. Vanuit hier staat u binnen een kwartier in de badplaats Cannes waar het draait om zien en gezien worden. Flaneer op de Boulevard de la Croisette of bewonder de cruiseschepen en luxe zeilboten in de haven Le Vieux Port. Zelf een boot huren en varen langs de Côte d’Azur kan natuurlijk ook.

Fietsen door de lavendelvelden van de Provence

Wie wel van een beetje luxe houdt, maar ook graag de rust en ruimte opzoekt kan vanuit de Côte d’Azur een fietstocht maken door de Provence. Deze regio ligt in het zuiden van Frankrijk en staat bekend om zijn paarse lavendelvelden en wijndorpjes. Als u kiest voor een vliegreis Frankrijk en de Provence wilt ontdekken kunt u dat doen tijdens een Batavus toerfiets. Onder leiding van Nederlandstalige reisleiding zult u een bezoek brengen aan de Gorges du Verdon. Deze ‘Grand Canyon van Europa’ ligt nabij het meer van Sainte Croix en laat zich kenmerken door azuurblauw water en steile rotsen. Ruil de fiets eens in voor een kanotocht door de kloof van Verdon en bewonder de steile berghellingen, hagelwitte stranden en pijnbomen die hier te vinden zijn.

In de voetsporen van Napoleon op Corsica

Als u tijdens een van de vliegreizen Frankrijk bezienswaardigheden wilt bekijken kunt u kiezen voor een vakantie op het eiland Corsica. De Franse keizer Napoleon heeft zijn stempel gedrukt op dit eiland en vooral op de westelijk gelegen hoofdstad Ajaccio. Hij is dan ook niet voor niks geboren in Casa Buonaparte. In het stadhuis aan het centraal gelegen Place Charles de Gaulle bevindt zich een museum over Napoleon en komt u alles te weten over deze keizer. Maar ook de Genuanen hebben hun stempel gedrukt op Ajaccio door het bouwen van verdedigingstorens en de citadel. Tijdens een rondreis Corsica kunt u de citadel in Ajaccio beklimmen en uitkijken over de Middellandse Zee.

Verfijn uw keuze
1 vakantie Frankrijk
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

7,5
99 beoordelingen Vliegreizen Frankrijk door reizigers van Kras