Vliegreis Japan - Voordelige vliegvakantie naar een wonderlijk land

Aantrekkelijke vliegvakantie naar Japan het 'Land van de rijzende zon'

Een vliegreis naar Japan in Oost-Azië neemt u mee naar een wonderlijke wereld. Van de levendige wereldstad Tokyo tot de rust van de Japanse natuur en het platteland. Van Mount Fuji met zijn besneeuwde bergtoppen tot het authentieke Kyoto met zijn Fushimi Inari tempel, Japan heeft het allemaal! Ontdek het wonderschone land met al zijn tegenstrijdigheden en vlieg met Kras naar ‘de rijzende zon’!

Tokyo: metropool vol tegenstrijdigheden

Een vliegreis naar Japan neemt u mee naar de wonderlijke wereld van de geisha’s, mystieke tempels en wereldsteden. Eén van die wereldsteden is Tokyo, een gigantische metropool gelegen aan de oostkust van Japan. Deze stad met al zijn tegenstrijdigheden zal u verrassen, verbluffen en inspireren. Tokyo wordt gekenmerkt door een ‘geordende’ drukte waar het krioelt van de vele japanners, auto’s en brommers. Toch heerst er orde in deze grote stad zonder typisch Aziatisch verkeerslawaai. Ook zijn de straten schoon en gedragen de locals zich erg vriendelijk en netjes. Natuurlijk maakt u tijdens een vliegvakantie Japan ook kennis met de oudheid van Japan waar u bij de prachtige tempels en gebouwen even terug in de tijd gaat. Bezoek bijvoorbeeld het Imperial Palace met het Japanse park erom heen. Ontdek de schoonheid van de oude stenen muren van het fort, de oude boogbruggen, uitkijktorens en Japanse tuinen met zijn kersenbloesem bomen. Ook zijn in Tokyo uiteraard de traditionele geisha’s te vinden met hun kunstige pruiken, witte gezicht en de bijzonder versierde kimono’s om hun lichaam. Tokyo alleen heeft al teveel bezienswaardigheden om op te noemen, en dit is slechts één onderdeel van de reis met Kras.

Van Kyoto tot Mount Fuji

De reis door Japan gaat onder meer via de bijzondere Shinkansen; de hogesnelheidstreinen van Japan. Met snelheden rond de 300 kilometer per uur bent u met de Shinkansen razendsnel op één van de volgende bestemmingen van de reis. Het ten opzichte van Tokyo meer westelijk gelegen Kyoto is daar één van en heeft tempels, mooie tuinen en leuke wijkjes. In Kyoto ervaar je het pure Japan met de beste sushi en theehuizen. Bezoek hier ook de mooiste tempel van de stad: de Fushimi Inari tempel. De tientallen imposante oranje bogen met Japanse symbolen geven u een kijkje in een andere wereld. Een andere hoogtepunt van Japan is de natuur wat u zeker ook ontdekt tijdens een groepsreis met Kras. Bewonder bijvoorbeeld de adembenemende Mount Fuji waarvan de bovenkant prachtig met sneeuw besprenkeld is. Maar geniet ook van de vele beeldschone heetwaterbronnen en frisgroene rijstvelden die het land rijk is. Een reis door Japan brengt zóveel indrukken met zich mee dat u het land vast voor altijd in uw hart mee zult dragen!

Verfijn uw keuze
2 vakanties Japan
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Kortingsdagen
Rondreis Het mystieke Japan
Rondreis Het mystieke Japan
  • Ontdek het wonderbaarlijke land van de geisha’s
  • Maak een leuke treinreis per Shinkansen
  • Met onder andere Tokyo, Hiroshima en Kyoto
  • 15 of 16 dagen
Kortingsdagen
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum 05-08-2019
Reisduur 15 dagen
Aantal personen 2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten € 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
vanaf2588
IG
Kortingsdagen
Rondreis Japan Geisha's en Rijzende Zon
Rondreis Japan Geisha's en Rijzende Zon
  • Unieke overnachting in een Japanse ryokan
  • Bijzonder snelle treinreis per Shinkansen
  • Onder andere Tokyo, Kyoto en Nagasaki
  • 20 dagen
Kortingsdagen
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum 05-09-2019
Reisduur 20 dagen
Aantal personen 2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten € 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
vanaf3839
IG
8,6
99 beoordelingen Vliegreizen Japan door reizigers van Kras