Een dikke laag sneeuw, die schittert in de zon, maakt een wandelvakantie in Beieren nóg unieker. Volg de boomtoppen tijdens een tocht over het Boomkroonpad en geniet van het panoramische uitzicht over de bossen vanaf het uitkijkpunt. Wie weet spot u wel wolven in een van de tierfreigelände! Even toe aan iets anders? Maak dan tijdens een vakantie in Duitsland kennis met de kleurrijke glasindustrie in het JOSKA Glasparadies.

Betoverende wandelvakantie in Beieren

Een wandelvakantie in Beieren is niet zomaar een actieve vakantie in Duitsland. U wandelt hier namelijk door het sprookjesachtige sneeuwlandschap van een van de meest sneeuwzekere gebieden van Duitsland! Breng een bezoek aan het betoverende Nationaal Park Beierse Woud. Volg het 1300 meter lange Boomkroonpad door de dichte bossen, naar de 44 meter hoge uitkijktoren. Vanaf hier heeft u een panoramisch uitzicht over de boomtoppen en de glooiende heuvels. En in een van de tierfreigelände, waar de dieren in een groot omheind gebied vrij rondlopen, komt u tijdens een vakantie in Beieren misschien wel een wolf of een lynx tegen. Ontdek in de Beierse Alpen ook Berchtesgaden, misschien wel het mooiste plekje van Zuid-Duitsland.

Glasblazen in Bodenmais

Niet alleen voor de overweldigende natuur, ook voor culturele bezienswaardigheden kunt u bij Kras een winterse wandelvakantie in Beieren boeken. Wandel vanaf de 966 meter hoge Grosser Arber naar het plaatsje Bodenmais, en maak kennis met de Duitse glasindustrie. In het JOSKA Glasparadies kunt u het proces van glasblazen van begin tot einde volgen. Maar u kunt het natuurlijk ook zelf proberen! Of beschilder zelf het kristal in bonte kleuren, voor een uniek aandenken aan een vakantie in Duitsland.

Verfijn uw keuze
1 Actieve vakantie Beieren
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Soort Actieve vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,6
43 beoordelingen Wandelvakantie Duitsland Beieren door reizigers van Kras