Wandelvakantie Engeland - Actieve vakantie in Zuid- Engeland

Van de wijnranken in Essex tot de fleurige graafschap Kent

Glooiende groene heuvels, bloeiende boomgaarden en kronkelende riviertjes. Hoe kunt u het Zuid-Engelse landschap beter verkennen dan tijdens een wandelvakantie in Engeland? Onderweg komt u schilderachtige dorpjes tegen, zoals Chilham in graafschap Kent met oude 'tudorhuizen' en een eeuwenoude English pub. Of kies voor een actieve vakantie door Essex, waar u scones bij de thee krijgt na een bezoek aan de Beth Chatto Gardens.

Wandelvakantie in de 'tuin van Engeland'

Wie echt de tijd wil nemen om de verschillende landschappen van Zuid-Engeland te bewonderen, kan bij Kras een wandelvakantie Engeland boeken. Naar het zuidoostelijke graafschap Kent bijvoorbeeld, dat niet voor niets ook wel de 'tuin van Engeland' wordt genoemd. De bloeiende boomgaarden en glooiende heuvels kenmerken de omgeving. Onderweg komt u daarnaast langs historische bezienswaardigheden, zoals in het authentieke dorpje Chilham. Hier schitteren verschillende huizen in tudorstijl en struint u langs het prachtige landhuis Chilham Castle. In de eeuwenoude White Horse pub kunt u voordat u verder wandelt een 'Cheese Platter' met Cheddar, Red Leicester en Blue Stilton bestellen. Dat moet u geproefd hebben tijdens een actieve vakantie in Engeland!

Wijngaarden en High Tea in Essex

Behalve in Kent kunt u tijdens een wandelvakantie in Engeland ook het iets noordelijker gelegen graafschap Essex ontdekken. Wandel door afwisselend bos, akkerland en heuvels, maar ook langs kronkelende riviertjes en schilderachtige dorpen. Een van de wandelroutes voert u zelfs door een echt Engels wijndomein: Carters Vineyard, waar de groene wijnranken een uniek decor vormen in Zuid-Engeland. Na een dag wandelen is het altijd weer prettig terugkomen in het charmante hotel in Colchester. In deze historische stad is tijdens een vakantie in Engeland overigens ook van alles te zien: ideaal voor het invullen van een vrije dag tussen al het wandelen door. Wat dacht u bijvoorbeeld van de prachtige Beth Chatto Gardens, met prachtige vijvers vol waterlelies. Vergeet ook de High Tea met typisch, Engelse scones in de bijbehorende Tearoom niet!

4 Actieve vakanties naar Engeland gevonden
Engeland
v
Actieve vakantie
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Continent
Europa(4)
Streek
Soort vakantie
xActieve vakantiev
Soort Actieve vakantie
Rondreis(4)
Wandelvakantie(4)
Groepsreis(3)
Singlereis(3)
Vervoersoort
Bus(4)
Eigen Vervoer(1)
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
3-5 dagen(1)
6-9 dagen(4)
Klantbeoordeling
9 en hoger(1)
8 en hoger(3)
7 en hoger(4)
6 en hoger(4)
Accommodatie Type
Hotel(4)
Doelgroep
Singles: alle leeftijden(3)
Budget p.p.
€ 400 - € 599(1)
€ 600 - € 799(2)
€ 800 - € 999(2)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

8,2
Beoordeling Wandelvakantie Engeland door reizigers van Kras
Gebaseerd op 56 reviews