Wandelvakantie Groot-Brittannië - Inclusief reisbegeleider

Wandelen langs alle 'highlights' van Groot-Brittannië

Van de 'tuin van Engeland' Kent tot de lange wandelwegen van Essex: een wandelvakantie in Groot-Brittannië is heel veelzijdig. En behalve klaprozen, uitgestrekte bossen en bloeiende boomgaarden komt u tijdens deze wandelreis in Engeland ook tal van pittoreske dorpjes en steden vol bezienswaardigheden tegen. Het oude Colchester bijvoorbeeld, met Romeinse muren en het imposante middeleeuwse Colchester Castle.

Wandelvakantie door de 'tuin van Engeland'

De prachtige en veelzijdige landschappen van Engeland lenen zich uitstekend voor een wandelvakantie door Groot-Brittannië. Door het zuidoostelijk gelegen graafschap Kent bijvoorbeeld, dat niet voor niets de 'tuin van Engeland' word genoemd! Van glooiende groene heuvelen tot bloeiende boomgaarden, rivieren en uitgestrekte weidelandschappen: tijdens een wandelvakantie in Kent komt u ogen tekort. Maar ook de grote steden en pittoreske dorpjes van Kent zijn het bezoeken meer dan waard. Het authentieke Chilham bijvoorbeeld, waar de Nederlandstalige reisleiding u meeneemt naar de prachtige vakwerkhuizen in Tudorstijl en het 17e eeuwse Chilham Castle met kleurrijke tuinen. Welke wandelroute gaat u straks volgen in Kent?

De culturele bezienswaardigheden van Colchester

U kunt bij Kras ook kiezen voor een wandelvakantie Groot-Brittannië in het iets noordelijker gelegen graafschap Essex. Hier bevindt zich het bekende wandelpad Essex Way. Wandel tijdens een groepsreis samen met uw medereizigers door groene heuvelen, langs prachtig gekleurde klaprozen en uitgestrekte bossen. Voor culturele bezienswaardigheden kunt u overigens ook prima in Essex terecht. De accommodatie van Kras bevindt zich namelijk niet ver van het oude stadshart van Colchester, waar u een bezoek kunt brengen aan het middeleeuwse Colchester Castle met imposante hoge muren en torens. En ook de overblijfselen van de Romeinse muur met de Balkerne Gate uit de 1e eeuw n.Chr. zijn tijdens een vakantie in Colchester niet te missen! Kunt u daarna een overheerlijke Ploughman's Lunch bestellen bij een van de vele pubs in het centrum van Colchester.

5 Actieve vakanties naar Groot-Brittannië gevonden
Groot-Brittannië
v
Actieve vakantie
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Continent
Europa(5)
Streek
Soort vakantie
xActieve vakantiev
Soort Actieve vakantie
Wandelvakantie(5)
Groepsreis(4)
Rondreis(4)
Last minute(3)
Singlereis(3)
Vervoersoort
Bus(5)
Eigen Vervoer(1)
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
3-5 dagen(1)
6-9 dagen(5)
Klantbeoordeling
9 en hoger(1)
8 en hoger(3)
7 en hoger(4)
6 en hoger(4)
Geen beoordeling(1)
Accommodatie Type
Hotel(5)
Aantal sterren
3 sterren(1)
Doelgroep
Singles: alle leeftijden(3)
Budget p.p.
€ 200 - € 399(1)
€ 400 - € 599(2)
€ 600 - € 799(3)
€ 800 - € 999(2)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

8,2
Beoordeling Wandelvakantie Groot-Brittannië door reizigers van Kras
Gebaseerd op 56 reviews