Wandelvakantie Toscane - Heerlijk wandelen door Toscane

Volg de mooiste wandelroutes door het kleurrijke Toscaanse landschap

In de Italiaanse regio Toscane wandelt u een adembenemend landschap binnen die het goed doet op ansichtkaarten. Glooiende paden voeren u hier langs cipressen, wijngaarden en middeleeuwse stadjes. De groene heuvels maken het decor compleet. Ontdek tijdens een wandelvakantie Toscane de bleke kleiheuvels nabij Siena of drink een wijntje in het schilderachtige stadje Montepulciano. Bijkomen doet u in de thermale bronnen van Bagni San Filippo.

Wandelen door schilderachtig Toscane

In Toscane voeren glooiende wandelpaden u door een landschap van groene heuvels, cipressen, wijngaarden en middeleeuwse dorpjes. Deze regio in Italië doet het dankzij het schilderachtige landschap dan ook goed op ansichtkaarten. Ga met Kras mee op wandelvakantie Toscane en loop onder leiding van Nederlands sprekende gidsen het charmante decor tegemoet. Vooral de Crete Senesi ten zuiden van de stad Siena zult u niet snel vergeten. Deze bleke kleiheuvels worden versierd door groene weiden, witte rotsformaties en diepe ravijnen. Houdt u camera maar om uw nek, want dit landschap levert jaloersmakende vakantiefoto's op. Bijkomen doet u 's middags in Bagni San Filippo. Een stadje dat bekend staat om zijn warmwaterbronnen en thermale baden. De ideale plek om uw voeten een beetje rust te gunnen tijdens een wandelreis door Toscane!

Wijn sippen in een middeleeuws decor

Natuurlijk mag een bezoek aan de eeuwenoude stadjes niet ontbreken tijdens een wandelvakantie Toscane. Zo is het middeleeuwse Montepulciano een parel op aarde. Stenen huizen, paleizen in renaissancestijl, geplaveide straatjes en sfeervolle wijnbarretjes liggen hier voor u klaar. De oude stadsmuren en torens met kantelen maken het plaatje compleet. In deze wijnstad ontspant u na een wandeling met een glas Vino Nobile. Omdat Montepulciano op een heuvel ligt is het uitzicht op het glooiende landschap van Toscane adembenemend. Het laatste stukje wandelen naar Montepulciano is wel wat steil. De touringcar van Kras biedt uitkomst voor wie daar tegenop ziet. Bekijk snel de voordelige wandelvakanties van Kras en ontdek de meest bijzondere wandelroutes door Toscane!

1 Actieve vakantie in Toscane gevonden
Italië
v
Toscane
v
Actieve vakantie
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Continent
Europa(1)
Streek
xToscanev
Plaats
Soort vakantie
xActieve vakantiev
Soort Actieve vakantie
Groepsreis(1)
Rondreis(1)
Singlereis(1)
Wandelvakantie(1)
Vervoersoort
Inclusief vlucht(1)
Luchthaven
Amsterdam(1)
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
6-9 dagen(1)
Klantbeoordeling
7 en hoger(1)
6 en hoger(1)
Accommodatie Type
Hotel(1)
Aantal sterren
3 sterren(1)
Doelgroep
Singles: alle leeftijden(1)
Budget p.p.
€ 600 - € 799(1)
€ 800 - € 999(1)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

7,9
Beoordeling Wandelvakantie Italië Toscane door reizigers van Kras
Gebaseerd op 39 reviews