Wandelvakantie Luxemburg - Wandelen in Luxemburg

Volg de mooiste wandelroutes van Groothertogdom Luxemburg

Maak tijdens een wandelvakantie Luxemburg kennis met het heuvelachtige landschap van dit West-Europese Groothertogdom. De plaatjes met groene heuvels, kabbelende beekjes en stromende rivieren zijn een lust voor het oog. Een actieve vakantie naar Luxemburg leidt u bovendien langs middeleeuwse steden zoals Clervaux. Het kasteel dat hier gebouwd is op een torenhoge klif combineert het beste van stad én natuur!

Wandelen door de Luxemburgse Ardennen

Ontdek tijdens een wandelvakantie Luxemburg dit natuurrijke groothertogdom dat ingesloten ligt tussen Frankrijk, Duitsland en België. In het noorden van Luxemburg verblijft u een hotel van Kras in het pittoreske dorpje Clervaux. Dit dorp in de Luxemburgse Ardennen wordt getypeerd door zijn ligging in een vallei aan de Clerve-rivier, waar deze rivier een bocht maakt. De omliggende natuur is bij uitstek geschikt om wandelend te verkennen. Zo ligt op 50 minuten rijden ten zuiden van Clervaux het Müllerthal. Volg in dit natuurgebied vooral eens de ‘Müllerthal Trail’. Langs deze wandelroute creëren mossen, dichtbegroeide bossen en mysterieuze grotten een sprookjesachtig decor.

Actieve vakantie in Clervaux

Bij een wandelvakantie met Kras is bovendien een wandelarrangement inbegrepen. Onderdeel daarvan is de wandelkaart die een basis biedt voor prachtige wandelroutes door de rijke Luxemburgse Ardennen. Vanuit het idyllische dorpje Clervaux verkent u eenvoudig de groene heuvelomgeving. Begin echter bij de grootste bezienswaardigheid van het dorp zelf: het middeleeuwse Kasteel van Clervaux. Dit hagelwitte fort is hoog op een rots gebouwd en verheft zich daardoor boven de rest van het dorp dat eromheen is gebouwd. Wie daarna alle wandelroutes van de kaart heeft gevolgd, kan volledig tot rust komen in het comfortabele hotel van Kras. Dankzij de wellnessfaciliteiten kunt u de wandelvakantie Luxemburg namelijk weer snel vol energie vervolgen!

Verfijn uw keuze
1 Actieve vakantie Luxemburg
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Soort Actieve vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,0
1 beoordelingen Wandelvakantie Luxemburg door reizigers van Kras