Wandelvakantie Limburg - Wandelen en genieten in Limburg

Volg de mooiste wandelroutes door het schilderachtige Limburg

Dat u voor een schilderachtig heuvellandschap ook gewoon in Nederland terecht kunt, ontdekt u tijdens een wandelvakantie in Limburg. Wandel door de groene omgeving van het Gerendal, met uitgestrekte loofbossen, bloeiende boomgaarden en kleurrijke orchideeën. En struin langs de talloze culturele bezienswaardigheden tijdens een stedentrip Maastricht. De unieke kerkentweeling aan het Vrijthof bijvoorbeeld!

Wandelvakantie door heuvelachtig Limburg

Kronkelende rivieren, bourgondische steden vol bezienswaardigheden én glooiende heuvelen. En dat gewoon in ons eigen Nederland! Hoe kunt u dit bijzondere landschap beter verkennen dan tijdens een wandelvakantie in Limburg? Ontdek het natuurgebied Gerendal, een van de mooiste wandelgebieden van Nederland. Bewonder de steile hellingen, met weelderige loofbossen. De oude boomgaarden, zie in het voorjaar volop in bloei staan. En natuurlijk de kleurrijke orchideeëntuin en grazende kudde mergellandschapen, die kenmerkend zijn voor het Gerendal. De voeten komen 's avonds weer compleet tot rust in het comfortabele hotel van Kras in Valkenburg! 

Wandeltocht naar provinciehoofdstad Maastricht

Ook aan culturele bezienswaardigheden geen gebrek tijdens een wandelvakantie in Limburg van Kras. Gelukkig is het ontbijt inbegrepen tijdens de wandelvakanties van Kras, zodat u volop energie heeft om alle hoogtepunten te ontdekken. Wandel bijvoorbeeld met de ervaren wandelgids naar provinciehoofdstad Maastricht. Alleen al op het centraal gelegen Vrijthof komt u hier waarschijnlijk ogen tekort. Aan dit plein bevindt zich onder andere een unieke kerkentweeling. Deze naast elkaar gelegen katholieke Sint-Servaasbasiliek en protestantse Sint-Janskerk worden slechts van elkaar gescheiden door een smal straatje: Het Vagevuur. Vanaf een van de vele terrasjes aan het Vrijthof kunt u tijdens een vakantie in Maastricht op uw gemak genieten van alle rijksmonumenten aan het plein. Maar niet voordat u een stuk Limburgse vlaai heeft besteld natuurlijk!

4 Actieve vakanties in Limburg gevonden
Nederland
v
Limburg
v
Actieve vakantie
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Continent
Europa(4)
Streek
xLimburgv
Plaats
Soort vakantie
xActieve vakantiev
Soort Actieve vakantie
Wandelvakantie(4)
Last minute(3)
Groepsreis(2)
Singlereis(2)
Weekendje weg(2)
Rondreis(1)
Vervoersoort
Eigen Vervoer(3)
Bus(1)
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
3-5 dagen(2)
6-9 dagen(2)
Klantbeoordeling
8 en hoger(2)
7 en hoger(2)
6 en hoger(2)
Geen beoordeling(2)
Accommodatie Type
Hotel(4)
Aantal sterren
3 sterren(2)
Faciliteiten
Parkeergelegenheid(1)
Restaurant(1)
Afstand tot centrum
< 2km(1)
< 5km(1)
Afstand tot openbaar vervoer
< 500m(1)
< 1km(1)
< 2km(1)
Doelgroep
Singles: alle leeftijden(2)
Budget p.p.
€ 100 - € 199(1)
€ 200 - € 399(1)
€ 400 - € 599(2)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

8,8
Beoordeling Wandelvakantie Nederland Limburg door reizigers van Kras
Gebaseerd op 178 reviews