Wilt u er even helemaal tussenuit? En dan wel in luxe? Tijdens een weekendje weg in Assen komt u in een luxe hotel van Kras op basis van All Inclusive niets tekort. En ook de bezienswaardigheden in de nabije omgeving zijn zeker de moeite waard. Breng een bezoek aan Bartje en de werken van Van Gogh in het centrum van de stad. Of ondek de Drentse landschappen tijdens een fietstocht naar de hunebedden in Borger!

Aantrekkelijk weekendje weg in Assen

All Inclusive genieten van de bezienswaardigheden in eigen land? Dat kan tijdens een weekendje weg in Assen! Vanuit een luxe hotel aan de rand van Assen, bent u tijdens een vakantie in Drenthe zo in het hart van de stad. Hier maakt u kennis met het bronzen standbeeld van Bartje Bartels uit de boeken van Anne de Vries, beroemd om de uitspraak: "Ik bid niet veur brune bonen". Maar ook een bezoek aan het naastgelegen Drents Museum is een aanrader tijdens een weekendje weg. In dit museum, gehuisvest in het voormalig kloostercomplex Maria in Campis, kunt u onder andere werken van Van Gogh bewonderen.

Actieve vakantie in Drenthe

Wie tijdens een weekendje weg in Assen de Drentse natuur wil verkennen, kan hiervoor een fiets huren bij het 4 sterren hotel van Kras. Maak een tocht langs de uitgestrekte akkers, bossen en watertjes. Naar het bijzondere Boomkroonpad bijvoorbeeld, waar u tijdens een wandeling tussen de boomtoppen de natuur eens van een hele andere kant bekijkt! Of volg de route naar het iets verder gelegen Borger, waar zich het grootste hunebed van Nederland bevindt. In het Hunebedcentrum komt u tijdens een actieve vakantie in Drenthe van alles te weten over deze bijzondere megalitische bouwwerken.

Verfijn uw keuze
1 Weekendje weg Assen
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Streek
Soort vakantie
Soort Weekendje weg
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Afstand tot openbaar vervoer
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,7
9 beoordelingen Weekendje weg Nederland Assen door reizigers van Kras