Mosselen eten op een terrasje in de smalle steegjes van de oude binnenstad of klederdracht bewonderen in streekmuseum Het Warenhuis. Tijdens een weekendje weg Terneuzen maakt u kennis met typische Zeeuwse trekpleisters! Maar u kunt tijdens een actieve vakantie natuurlijk ook een fietstocht maken naar Zelzate, net over de Belgische grens. En wat dacht u van luieren op het gouden zandstrand van Breskens aan de Westerschelde?

Historisch weekendje weg

Tijdens een weekendje weg in Terneuzen neemt u een kijkje in de Zeeuwse geschiedenis. In Oud-Terneuzen bijvoorbeeld, een van de oudste stukjes in de binnenstad van Terneuzen. Struin door de smalle steegjes langs de monumentale panden aan het tuinpad, en bestel mosselen op een terrasje bij een van de pittoreske restaurants. Maak kennis met de lokale gebruiken en geschiedenis in streekmuseum Het Warenhuis, met onder andere een bijzondere collectie klederdracht. Of bewonder tijdens een weekend Terneuzen eerst de neogotische Willibrordustoren, een van de weinige overblijfselen van de kerk die hier tot 1968 stond.

Actieve fietsvakantie in Zeeland

Terneuzen ligt direct aan de Westerschelde, en leent zich dan ook prima voor een fietstocht langs het water. Huur tijdens een weekendje Terneuzen een fiets bij het hotel van Kras en geniet onderweg naar het strand van Breskens van de schepen die vlak langs de oevers varen. Of kies voor het fietsarrangement inclusief lunchpakket en fietsroutes. Twee landen in een vakantie? Wie tijdens een vakantie in Zeeland het Kanaal Gent-Terneuzen naar het zuiden volgt, komt vanzelf in België. Net over de grens kunt u in het Belgische Zelzate onder andere de neogotische Sint-Laurentiuskerk en de oude watertoren bezichtigen.

Verfijn uw keuze
4 Weekendjes weg Terneuzen
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Streek
Soort vakantie
Soort Weekendje weg
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Afstand tot openbaar vervoer
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Kortingsdagen
Fietsarrangement Zeeland - Hampshire Hotel - Churchill Terneuzen
Fietsarrangement Zeeland - Hampshire Hotel - Churchill Terneuzen
  • Modern hotel in Terneuzen
  • Uitzicht over de Westerschelde vanuit het restaurant
  • Met fietsroutes en 1 x lunchpakket
  • 2, 3, 4 of 5 dagen
Kortingsdagen
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum04-08-2019
Reisduur2 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf59
K
8,3
114 beoordelingen Weekendje weg Nederland Terneuzen door reizigers van Kras