Weekend Zutphen – voordelig ertussenuit in eigen land

Een heerlijk weekendje weg naar Zutphen boekt u voordelig bij Kras. Maak uw keuze uit een comfortabel hotel inclusief ontbijt, voor een super scherpe prijs. Dat wordt genieten!

Weekend Zutphen – Hanzestad aan de Gelderse IJssel
Zutphen is één van de eerste monumentale steden van Nederland. Dé bezienswaardigheid van de stad is de St. Walburgskerk, het plein daaromheen en de verdedigingswerken. Wat u niet mag missen is de unieke librije van deze kerk. Zutphen telt ook enkele interessante musea, waaronder het informatieve Stedelijk Museum en het Grafisch Museum. Verder kunt u hier prima winkelen en zijn er diverse kunstgalerijen, vele restaurants, bistro’s en gezellige cafeetjes. Ook bezit de stad het Michelinster Restaurant ’t Schulten Hues waar u heerlijk kunt dineren. Tip: maak een tochtje met een fluisterboot. Zo ziet u de stad op een unieke manier.

KRAS, voor al uw vakanties Nederland
Bij Kras boekt u allerlei soorten vakanties naar Nederland. Kijk eens bij ons aanbod wandelvakanties en fietsvakanties. Maar bent u echt een smaakliefhebber? Dan zijn de culinaire arrangementen echt iets voor u. Heeft u nog een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

3 Weekendjes weg naar Zutphen gevonden
Nederland
v
Zutphen
v
Weekendje weg
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Streek
Plaats
xZutphenv
Soort vakantie
xWeekendje wegv
Soort Weekendje weg
Vervoersoort
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Afstand tot centrum
Afstand tot openbaar vervoer
Budget p.p.
Sorteer op
n

Een moment geduld a.u.b.

8,3
Beoordeling Weekendje weg Nederland Zutphen door reizigers van Kras
Gebaseerd op 340 reviews