Beginner of gevorderde, skiër, langlaufer of wandelaar: een wintersport in Krimml is heel veelzijdig. Suis van de 143 kilometer aan blauwe, rode en zwarte piste in skigebied Zillertal Arena. Bewonder tijdens een tocht over de hooggelegen loipes het witte Zillertal, dat sprankelt in de zon. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de spectaculaire, 380 meter hoge Krimmler Wasserfälle, vlak bij een luxe hotel van Kras!

Sprookjesachtig wintersporten in Krimml

Wie bij Kras een wintersport naar Krimml boekt, belandt in een waar Oostenrijks sprookje. Een luxe hotel in Krimml is namelijk gelegen in het natuurpark Hohe Tauern. En dat is nog niet alles, want het 4 sterren hotel bevindt zich ook nog eens vlak naast de Krimmler Wasserfälle. Het water van deze drie watervallen komt in totaal vanaf 380 meter hoogte met een donderend geraas naar beneden. En ook in de winter, wanneer de waterval deels bevriest, weet het water zich nog een weg door het ijs te banen. Een schitterend natuurspektakel tijdens een vakantie in Oostenrijk! Onze tip: maak voor een unieke ervaring onder begeleiding van een gids na zonsondergang een wandeling langs de watervallen.

Sneeuwzekere wintersport Krimml

Natuurlijk boekt u een wintersport naar Krimml niet alleen om de watervallen te bewonderen. En dat komt goed uit, want Krimml heeft nog veel meer te bieden! Neem vanuit het hotel de skibus naar skigebied Zillertal Arena, en test de 43 kilometer aan blauwe en 89 kilometer aan rode pistes. Suist u al met gemak van de rode piste? Ook geen probleem, want dan staat er tijdens een skivakantie in Krimml ook nog 11 kilometer aan zwarte pistes tot uw beschikking. Wie tijdens een vakantie in Oostenrijk liever gaat langlaufen, heeft vanaf de hooggelegen loipes een prachtig uitzicht over het witte Zillertal. Vrijwel zeker gegarandeerd, want door de hoge ligging is het Zillertal heel sneeuwzeker. En anders zijn er altijd nog de sneeuwkanonnen!

Verfijn uw keuze
1 Actieve vakantie Krimml
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Streek
Soort vakantie
Soort Actieve vakantie
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Vervoersoort
Accommodatie Type
Budget p.p.
Faciliteiten

Een moment geduld a.u.b.

8,7
34 beoordelingen Wintersport Oostenrijk Krimml door reizigers van Kras