Tijdens een wintersport Lech treedt u in koninklijke voetsporen. De Oranjes vieren ieder jaar hun wintersport in dit mondaine ski-oord in de Oostenrijkse regio Voralberg. Bij Kras zult u het dorp tijdens een wintersport Lech al wandelend kunnen bekijken. De 40 kilometer aan paden laten zich goed lenen voor een winterwandeling. Luxe chalets, hoge bergtoppen en besneeuwde bossen vormen het decor. Of voelt u zich straks in Lech de 'koning van de skipiste'?

In koninklijke voetsporen in Lech

Voor een koninklijke wintersport moet u in Lech zijn. De Oranjes strijken ieder jaar neer in dit mondaine ski-oord om van de glooiende pistes te skiën. Lech bevindt zich in de Oostenrijkse deelstaat Voralberg net over de grens met Duitsland. Dankzij de luxe chalets, de hoge bergtoppen én de besneeuwde bossen heeft Lech in de wintermaanden een romantisch karakter. Geen wonder dat onze koninklijke familie hier graag verblijft. Bij Kras kunt u tijdens een wintersport Lech in de voetsporen treden van Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima. Óf in hun 'skisporen' natuurlijk, want vanaf het hotel in Lech staat u zo op de skipistes van Lech am Arlberg. Wie weet spot u de koning en koningin in februari wel tijdens hun jaarlijkse skivakantie!

Winterwandelen rondom romantisch Lech

Bij Kras kunt u Lech tijdens een wintersport al wandelend verkennen. Tijdens het winterwandelen in Voralberg ligt er ruim 40 kilometer aan paden voor u klaar rondom Lech. Het uitzicht op de chalets in het dorp, de besneeuwde bergen en de vele naaldbossen is adembenemend. Bijkomen van het wandelen door de sneeuw doet u in het centrum van Lech. Bijvoorbeeld met een stuk huisgemaakte apfelstrudel in Skihütte Schneggarei. Tijdens de wintersport Lech verblijft u in een hotel in Feldkirch. Hier staat 's avonds een diner voor u klaar. En daarna kunnen de voetjes van de vloer tijdens de speciale gala-avond, muziekavond en folklore-avond. Hierbij zullen de 'schnaps' niet ontbreken. Bekijk dus snel de voordelige wintersportvakanties naar Lech van Kras!

Verfijn uw keuze
1 Actieve vakantie Lech
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Streek
Soort vakantie
Soort Actieve vakantie
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Vervoersoort
Accommodatie Type
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,8
78 beoordelingen Wintersport Oostenrijk Lech door reizigers van Kras